Review : DermaluxeLASH - Serum za rast trepalnic

Evo drage dame, moje testiranje seruma za rast trepalnic, se je z današnjim dnem končalo. Če ne veš o čem je govora... Na sejmu kozmetike, je sestrična v hudi akciji nabavila serum DermaluxeLash za rast trepalnic in tako je za ceno  enega, dobila kar dva. In ker je seveda najbolj zakon sestrična na svetu, se je  odločila, da enega podari tudi meni in tako sem dobila super možnost testiranja tega izdelka, ki vam ga lahko sedaj predstavim iz svojih izkušenj.

Ker sem o tem serumu slišala že ogromno pohval iz strani drugih, sem bila še toliko bolj navdušena, saj sem nekako bila prepričana, da bo potemtakem deloval tudi na meni.





"DermaluxeLash - serum za rast trepalnic, ki obljublja zapeljivejši pogled na naraven način. Serum okrepi krhke in poškodovane trepalnice ter jih naredi daljše, polnejše in močnejše že v 4-6 tednih. Trepalnice z uporabo seruma postanejo temnejše in sijoče ter so super naravna alternativa umetnim trepalnicam. "



Ampak, ali so to le obljube, ali pa serum dejansko deluje ? 

Kratko in jedrnato vam lahko povem, DA. Serum deluje. :) Sama spadam namreč bolj med tiste z kratkimi trepalnicami in mi je tole bilo prav presenetljivo. Ko sem začela z uporabo seruma sem se seveda non-stop gledala v ogledalo in preverjala, če je že kaj "pognalo" zraven. Že ob koncu drugega tedna sem opazila pospešeno rast in tudi trepalnice, ki so se na novo "priselile", in ki jih prej seveda tam ni bilo. Welcome to the club, bitches :P  Je pa res, da je serum pri meni bolj kot na dolžino, vplival na gostoto, čeprav je oboje super in seveda zadovoljivo.

DermaluxeLash_French_Vanilla_1



Sama sem se navadila serum uporabljati zvečer, po tem, ko sem si temeljito odstranila make up, sčistila kožo in jo pripravila na počitek, ampak ker nanos ni bil vedno tako "tipi topi", se mi je zgodilo , da je kakšna trepalnica zrastla tudi izven svoje linije rasti., hehe :) Serum se obnese super, edino včasih sem po nanosu imela tako malce čuden občutek, ki mi je dal nekako vedeti, da se nekaj dejansko dogaja.  Sama sem si serum nanašala tudi na spodnjo veko, kadar sem se spomnila, zato tudi rezultat ni tako viden kot na zgornji. Za vas sem pripravila tudi slikce  pred in po uporabi seruma, tako da lahko popolnoma same presodite, če je rezultat zadovoljiv in če je serum res vreden nakupa. Meni osebno je. Kljub temu, pa vseeno ostajam še naprej zvesta vsakodnevna uporabnica maskare, ker meni trepalnice nikoli niso predolge :P  In nanos maskare doda še tisto pikico na i.

Serum je preizkusila tudi soblogerka Rebeka, njeno super izkušnjo in zapis, pa si lahko preberete tukaj : -> Becky's world (*KLIK*)



Fotografije PREJ in POTEM

Before/After

after/before





Koliko serum stane in kje ga lahko dobim ? 

Cena seruma, če ga primerjam z drugimi podobnimi izdelki, je nekako kar normalna, zanj pa boste v spletni trgovinici za 1,5 ml odšteli 40,62 €.  Ravno pa sem zasledila na njihovi Facebook strani (*KLIK*), da v drogeriji Muller v Kranju in prav tako v Ljubljanskem BTC-ju dobiš kar dva seruma za ceno enega, do 29.-tega maja, in ker trenutno poteka tudi Mesec naravno dolgih trepalnic,  lahko prav v vsakem Mullerju menjaš prazno embalažo seruma za akcijo 1+1 gratis.  

Serum je možno naročiti tudi v tej spletni trgovinici -> Medilip(*KLIK*)





Pa ve punce ? Imate morda kakšne izkušnje z uporabo takšnih serumov ?  Je katera izmed vas morda DermaluxeLash prav tako preizkusila ? Kako se je obnesel pri vas ? Vsake izkušnje so dobrodošle.

Želim vam prelep večer in vam pošiljam koš poljubčkov :**










Comments

  1. Waaaaa, čudovite fotografije in seveda, kot vedno tudi objava. Ta zadeva me že od nekdaj zanima in bi jo res rada preizkusila, saj so tudi moje zelo majhne in pre-redke. Zaenkrat uporabljam samo falsies hihi. xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala <3 Sicer je tole malce expensive spor, but still :D Meni je pomagalo in mislim, da bi tudi tebi :D

      Delete
  2. Mislim da sem jih danes videla v Mullerju v centru ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ziher ! :D Majo zdaj te razne akcije v Mullerjih :D

      Delete
  3. Super objava. Jaz sem 2 leti nazaj tudi testirala tale izdelek in mi je bil res odličen, sem ga pa tudi dobila v akciji 2 za 1, tako da je bila to res odlična priložnost :)

    ReplyDelete
  4. Nimam pojma, če opazim razliko na slikah, ampak kul da dela :D. Menda ima neke hormončke notri, za rast trepk? :D Lepo!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fotografije sem se tako trudila naredit, da bi se ja super videlo :D Je pa razlika res ful, predvsem v gostoti :D Mi je dragi rekel, da imam prave pahljače sploh potem še z nanosom maskare, ki to povdari :P

      Delete
  5. Jaz sem uporabljala ta serum že ene 5let nazaj, ko je prvič prišel na slovenski trg...ja deluje 100%, ampak samo tisti čas ko ga uporabljaš oz. potem še cca. 1 mesec dokler se trepalnice ne zamenjajo. Vsebina je meni zdržala glih za en dober mesec, torej je strošek mesečni 40eur...za takšen denar pa dobiš refil od najbolj kvalitetnih podaljšanih trepalnic+ veliko boljši učinek (pač naravne trepalnice tudi če uporabljaš ta serum se po dolžini in gostoti ne morejo primerjati s podaljšanimi)+ ne rabiš maskare. Tako, da super stvar za tiste, ki hočejo svoje naravne trapalnice malce gostejše in daljše..tiste ki pa želite "pahljače" boste pa razočarane, sploh če ste navajene na podaljšane trepalnice ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

back to top