Review: AVON Naturals Body Care Sensational

V tem tednu mi je tisti najbol mrzel in sneženi dan, polepšal Avon, ko me je presenetil z tem čudovitim dišečim paketkom...tiste ki me spremljate na Facebooku že veste o čem govorim kajne ? 

Ja, danes imam za vas pripravljen review Avonovih izdelkov za nego telesa iz linije NATURALS in sicer  Sensational WILD BERRIES and POMEGRANATE, shake yogurt losjon za telo,  kremni yogurt piling za telo in jogurt gel za prhanje.

Body peling, body losjon, shower gel




Najprej vam bom predstavila meni osebno najbolj dišečega iz te trojice - Shake Yogurt Losjon za telo. Moj nos je mnenja, da je v ospredju tak zelo sladkast vonj malin in priznava, da mu tale vonj zelo odgovarja. Kratko in jedrnato, nad vonjem je zelo navdušen. Lahkotna tekstura in prav tako vonj, me spominjata na jogurt ki je omenjen tudi na sami embalaži, katera je meni čudovita in preprosta. Losjon se vpije kmalu po nanosu in takoj imaš občutek, da je tvoja koža spet zadihala. V poplavi losjonov za telo, ki jih imam, si tudi ta zasluži biti na vrhu lestvice :D 

Ocena: 10/10
Cena  :  5,00 € 


Yoghurt Body Shake Losjon

Potem imamo tukaj še - Jogurtov Piling za telo... Sama sem nad pilingi zelo navdušena, včasih si kakšnega izdelam tudi sama, vidiš ga lahko tukaj (*klik*). No, vonj pri tem pilingu nikakor ni tako intenziven kot pri zgoraj omenjenem losjonu, ima pa seveda drugi plus, saj vsebuje mehka zrnca, ki ob uporabi nežno masirajo tvojo kožo in posledično z kroženjem in masiranjem odstranjujejo odmrle celice na koži. Ampak, ker piling vsebuje tudi manjša zrnca, ki so malce bolj groba, bi piling odsvetovala tistim z občutljivo in suho kožo. Tekstura je fina in kremasta. Meni uporaba pilinga odgovarja, saj je moja koža po uporabi mehka in pripravljena na nov dan.

Ocena: 9/10
Cena :  4,50 € 

Yogurt Body Scrub


Za na konec pa je ostal še Jogurtov gel za prhanje, ki se prav tako nahaja v luštni, minimalistični embalaži. Tale gel za prhanje sicer obljublja bogato peno, a po moji izkušnji sodeč, se gel ne peni toliko kot ostali(kar je meni, moram reči, zelo všeč), a kljub temu si po njegovi uporabi svež in spremlja te občutek čistosti in svežine, za kar so krive maline, borovnice in granatno jabolko. Na mojo kožo deluje lahkotno in nežno ter je v kombinaciji z uporabo jogurtovega pilinga enkraten.

Ocena: 10/10
Cena :  4,50 € 


Yogurt Shower Gel


Kje lahko dobim te izdelke ? Pri Avonovih prodajalcih (vedno je kakšen v bližini :P)

O Avonovih izdelkih pa sem pisala tudi že na teh linkih:




Je katera morda preizkusila kaj iz omenjene Avonove linije za nego telesa ?Kako so se njihovi izdelki obnesli pri vas ?  Saj veste, vsako mnenje šteje in vsak ima z različnimi izdelki različne izkušnje.

Tako, upam, da vam je bila objava všeč, sedaj pa hitro malo ven na sonček in potem  kasneje s super punco, soblogerko Nino, ki ima blog LunxxChi (*klik*) na kavico in malo poklepetat.  
PRISRČEN VIKEND VAM ŽELIM DRAGE :*







Comments

back to top