What's in my bag ?

Živjo lepotičke! Za tokratno objavo me je navdušila moja nova torbica Catwalk pri kateri se mi je, milo rečeno, zgodila "ljubezen na prvi pogled"... pa sem že mislila, da to sploh ni mogoče. No, pa vendar je :) Z mojo lepotičko sva se prvič srečali v "Deichmannu" in resnično sploh nisem vedela, da lahko tam najdeš kaj tako čudovitega. Letos bom lahko končno na plan spustila malce moje ljubezni do "stripes" stvari :) Poleg tega, da je torbica čudovita, minimalistična in meni - fabulozna, pa je zelo TOP še tole, da je stala samo 19,90 € in yaaay finally torbica pri kateri se ne rabim sekirat, kam bom dala svoj planner, saj ima spredaj žepek, ki je idealen zanj! Ni to naravnost AMAZING? Definitivno uspešen nakup! 

My new CATWALK bag <3 I love it. 




...In tako vam bom danes v tej objavi razkrila, kaj se skriva v moji luštni vsakdanji spremljevalki, kamor koli grem (Brez torbice pa reees nikamor, kajne ? :)).

1.) Denarnica znamke Disaster Designs - ofcourse meni najbolj cute eveeeer! (Božično darilo od dragega! <3 He knows me too much :P)

2.) 3 Ptice drobižnica -  ki sem jo dobila od prekrasne, čudovite ustvarjalke in blogerke - Anite Pukšič! Tudi ta drobižnica me vedno spremlja povsod, saj se drobiž vsaki dan pridno nabira v njej :)
Priporočam vam tudi ogled Anitinega luštnega bloga - http://lifestylefun.net/en/

3.) Žepni robčki Weepy Movie Tissues - Priročni robčki, ki morajo biti prisotni vedno!Poleg tega pa so po vrhu vsega še cute. Stripeeees, again!In pravzaprav nikoli namreč ne veš, kdaj boš v kinu spet potočila kakšno solzico, ali pa kdaj te bo na poti dragi ganil do solz, kajne ? :)  Saj pravim, PRIROČNO :P

4.) Krema za roke "High-Five" znamke Happy Jackson - Svoje roke ob tem "sušnem" obdobju razveseljujem z tole kremico, ki vsebuje karitejevo maslo in je narejena tako, da se vpije zares hitro, obenem pa ščiti, vlaži in neguje vašo kožo, ter jo naredi mehko. Pa še čudovitega svežega vonja je. Superluštne embalaže pa verjetno ne rabim omenit, kajne ? :)

5.) Razkužilo za roke "Good Girls" znamke Happy Jackson  - Bolj luštnega razkužila za roke, še verjetno niste videle :P Tudi tole je moj spremljevalec vsepovsod, ker me včasih prav sili na bruhanje, ko vidim svinjarije na javnih WC-jih. In ja "Even Good Girls get their hands DIRTY" - zato pa tole razkužilo vaše roke nežno in temeljito očisti, hkrati pa jih odišavi s prijetno aromo mete in kurkume. And we're not dirty anymore :P

6.) Osvežilni robčki "Dirty" znamke Happy Jackson - Enako kot ostala dva izdelka te znamke, so tudi tile osvežilni robčki moji zvesti spremljevalci. Sploh če pomislim, kako se mi na javnih sanitarijah včasih obrača želodec. Tile robčki vedno poskrbijo za čistočo mojih rok, hkrati pa jih tudi osvežijo in naredijo mehke :) Dve muhi na en mah !

7.)Telefon- iPhone 6 plus - Ojoj, šele na sedmem mestu :O..ja.. brez telefona pa priznam, da sem čisto zgubljena (pa vrjamem, da nisem edina :P ). Moj moj <3 . Sue me!

8.)Luštno ogledalce z motivom jelenčka - Da se lahko občudujem tudi na poti :P

9.)Slušalke - Neccesary equipment ! Posebej, če se kam peljem z avtobusom ali pa kaj čakam...Slušalke v uho in ljudje ti ne bodo težili po nepotrebnem :) (eni znajo biti naporni ja)

10.) Šminka, lip gloss, balzam za ustnice - Tole troje sem pa tukaj kar združila, saj so te tri stvari v moji torbici vedno drugačne.. Zdaj sem slučajno imela zraven MAC šminko - odtenek Russian Red, Labello Fruity Shine z vonjem lubenice, nevede pa se je tokrat v moji trobici znašel tudi lip gloss infinite shine znamke CATRICE - 110 Tangerine Tango, ki sem ga dobila v zadnji številki Cosmopolitana.   :)

11.) Magic Planner - da si lahko ideje zapišem vsepovsod, kjer mi padejo na pamet :) Pa še super citate vsebuje, tako da ga včasih prelistam zgolj za motivacijo :)

12.) Etui za očala - seveda zato, da imam očala kam odložit, ko jih ne potrebujem :) (imam jih za daljnovidnost)

Imamo robčke, ogledalce, TELEFON, kremo za roke, denarnico....
Torbica ima tudi super priročen žepek kateri je kot nalašč za moj planerček ! :3 Super!

Perfekcia <3

Kaj pa ve "skrivate" v vaših torbičkah ? :) Grem se stavit, da so vsaj malček podobne stvarem, ki se skrivajo v moji :P Vsaj kar se telefona in labele tiče :P

Upam, da ste tale deževen petek preživeli kar se da super! Pa čudovit večer še naprej drage dame!


Poljubček :*

(Fotografija: Jaz in moj Nikon D3000)


















Comments

  1. Čudovita torbica in denarnica (tudi sama sem nora na črte, še bolj pa na pike <3)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kajneeeda? *.* Hvala! In welcome to the club :P

      Delete
  2. Kje kupuješ Happy Jackson stvari? Full so kjut :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaaa oni majo res same kjut stvari :D Kupujem pa jih na http://www.babushkaboutique.com/ ... pa zdi se mi da se tudi v Smile Concept Store-u najde kaj :D

      Delete
    2. Hvalaaa :) vedela sem, da sem jih že nekje zasledila, ampak se nisem mogla spomniti kje :D

      Delete
  3. Čudovita torbica! Zelo mi je všeč. Moram pa priznati, da imam jaz večino časa pravo zmešnjavo, kar se tiče torbice. Prava vrečka presenečenja, ampak se trudim zadnje čase precej pospravljat. Moji nepogrešljivi kosi so definitivno: krema za roke, parfum (roll on), beležka, robčki, denarnica, slušalke vsekakor ter pisala. Super objava xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaaaa ! :) Ojoj, si me spomnila, da sem jaz pozabila na parfum, ker ga tisti trenutek nisem imela v torbici :) Drugače ga imam... samo imam vedno drugega (glede na razpoloženje seveda). :*

      Delete
  4. Aaaa, jaz sem isto torbico gledala! Res je huda <3

    ReplyDelete

Post a Comment

back to top