Sprehod po snegu z mucko, fotoaparatom, domačim pilingom in oriflameovim lakom za nohte!

Živjo punceeee !:*  Kot ste verjetno uspele prebrati že na moji facebook strani sem se danes posebej za vas potrudila premagati svoje nestrinjanje s snegom :) Sama namreč nisem ravno velik ljubitelj mraza, snega in zime nasploh. Je pa tale bela stvarca (*sneg*) zelo zelo fotogenična, zato sem se odločila zelooo toplo obleči(beri- trije pulovrčki in parka), premagati mraz in v objektiv zajeti delček zimskih lepot :)

Na sprehodu na bližnji hribček me je spremljala naša mucka Bella, ki jo boste v nadaljevanju objave lahko tudi videli na fotografijah.



Zraven v torbico pa sem zbasala tudi :

-včeraj pripravljen domači piling, ki sem ga izdelala po Nežinem receptu - Homemade Sugar Body Scrub, le da sem namesto sivke, uporabila vanilijo in masažno olje znamke "Dvorec Trebnik" ter rdečo barvo za živila "Dr.Oetker":)

-lak za nohte, ki sem ga naročila pri Oriflame-u Very Me Sugar Nail (tale lak sem pa naročila le zato, ker me je dajal "firbec" kako bi to izgledalo na mojih nohtih in voila... lak mi je "topshit" barve, pa še zgleda fuul lepo, ker ima tisti zaključni mat finish izgled, piko na I pa da še "cukrasti" videz, in tako moji nohti izgledajo kot cute hotpink bonbončki :P - malo pretiravanja? :P )





Bella in njen prvi sneg :) Se ga še malo boji in ji nič ni blo jasno, ko sem jo vzela s sabo ven.


Moj super domači piling, ki sem ga izdelala po Nežinem receptu - Homemade Sugar Body Scrub. A ni cutee ? Naj dodam še tole, da je super za uporabo in moja koža je po njem res prebujena, sveža in mehka :) Poizkusite tudi ve, je super zadeva.

 Tukaj lahko vidite kako tale lakec izgleda na nohtih. Meni je prečudovit in sem zelo navdušena ! <3
 Oriflame Very Me Sugar Nail
En "selfie" z fotičeem in poljubčkom za vas iz sprehoda:) :* (bad quality photo from iPhone´s front camera :S)


Za na konec pa še srčece za vse moje bralke oz. lepotičke, ki me redno spremljajo na blogu :* <3
Joj, skoraj sem pozabila na nezgodico, ki se mi je pripetila na sprehodu.. Kot dodatek sem hotela pri fotografiranju uporabit prstan, ki mi ga je pred časom podaril dragi.... pa mi je guess what? Padel v sneeg in sem ga cela panična iskala celo večnost... na koncu pa sem ga hvalabogu našlaaa na podnuu . Srečaaa :)


Za več fotografij iz mojega življenja pa si lahko ogledaš tudi moj Instagram   in mi slediš na Bloglovin'.


Pa ve drage dame ? Imate rade zimo ? Sneg ? :)



Comments

  1. Ja, tudi jaz sem danes šla na sprehod z namenom, da malo fotografiram, ker je bil takšen lep sonček in na koncu ugotovim, da sem fotoaparat doma pazabila... -.-' Super fotke + Bella je prava snežna kraljica <3. Piling izgleda supeer!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, danes je bil prav lepi dan :) Joooj kakšna škodaa pa tako lepo bi bilo gledat tvoje fotkeee (ful so mi všeč vse in tvon Instagram mi je zato še booolj top! ) In hvalaaa! <3 Bella je pa cela dama ja, je te dni ful gledala skoz oknoo in ji ni blo nič jasno.. je začela ful silit ven in mi ni preostalo drugega kot da jo spustim... potem se je pa kraljična kr odločila, da gre z mano na bližnji hrib :) vmes ko sem fotografirala je sicer ni bilo nikjer za videt, potem ko sem šla pa nazaj se je pa kar za mano znašla :) (mislim da ima malo pasjih genov :P heheee )

      Delete
  2. Jooj kolk je lepa Bella ♥ Jaz sem pa misla jutri it malo ven pa bo dež baje :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se zahvaljujeee :) ❤️ Jooj, škoda, da nisi danes izkoristila :)

      Delete
  3. Super objava, čudovite fotke :)
    Meni je sneg všeč dokler ga lahko gledam od notri, iti ven pa ni nič kaj prijetno. ;)
    Dobro, da si našla prstan, si predstavljam paniko, ker se je meni zgodilo nekaj podobnega - sicer ne v snegu but still ... :D

    ReplyDelete

Post a Comment

back to top