Replica Urban Decay Naked 3 Brush set

Živjo lepotičke mojeee :DV začetku tedna me je doma pričakal mini paketek  in tako sem dobila "cheap material" za nov preizkus in objavo... Sem že čisto pozabila, kaj sem naročila in je tole bilo fino presenečenje :D

Tri tedne  nazaj sem zvečer malo brskala po ebayu in naletela na tale luštkan, zeloooo poceni "knock off " set 12 čopičev Urban Decay Naked 3 Power Brush(7,33€). Nisem ravno človek, ki bi kupoval replike, ampak me je - priznam - prepričala sama embalaža in eleganca teh potovalnih čopičev(original seta Urban Decay čopičev še nisem zasledila).










Čopiči so spravljeni v lični elegantni kovinski škatlici na kateri se nahaja napis Naked 3 Urban Decay. Na prvi pogled izgledajo prav super stvarca za potovanja(njihova velikost je temu primerna, držala manjših velikosti). Vsak čopič posebej je bil zaščiten z prozorno folijo. Ročaji čopičev so narejeni iz lesa in na vsakem je napis Urban Decay Naked 3, "glavo" čopiča ob ščetinah pa krasi bakrena barva, ki čopiču da eleganten videz.










Izgledajo  res čudovito in privlačno...
 Vendar... 
Ali se obnesejo ?



Ščetine so iz sintetičnih vlaken in se mi zdijo zelo nežne in mehke.Danes sem jih  nekaj preizkusila...and guess what? Sploh niso tako slabii :) (najbolje da se tole jemlje z rezervo, saj sama nisem velik poznavalec čopičev, saj so do sedaj v moji zbirki bile le  štirje- čopič za nanos rdečil, čopič za nanos senčil, čopič za contouring (MakeUp Revolution) in čopič za ustnice ).



V tejle škatlici se torej skriva 12 različnih čopičev:

Čopič za puder v prahu.
Ščetine so košate, mehke in nežne. Velik je 14 cm. Meni osebno je čopič za nanašanje premajhen in se mi zdi, da z njim ne nanesem pudra tako, kot bi morala. 

Čopič za rdečilo oz. blush.
Tudi ta čopič je zelo mehak. Ploščata glava mi omogoča  enostaven nanos rdečila in poskrbi za enakomerno porazdeljenost rdečila. Velik je 12,8 cm.

◇ Čopič za nanos tekočega pudra.
Tale mislim, da bo še kar en čas stal nedotaknjen, ker mi trenutno več kot odgovarja nanašanje pudra z gobico. Se pa z njim, da super zabrisati korektor in mislim, da bi se tudi z tekočim pudrom dobro znašel.  Velik je 13,5 cm.

Veliki kotni čopič za obrvi.
Glava čopiča je mogoče malo prevelika za moje obrvi.. ampak ni hudega. Čopič je kompakten in malenkost trd pri glavi a kljub temu nežen...  meni to zelo odgovarja, saj ga uporabljam za zapolnitev obrvi po obrisu. Prav tako lepo zblenda vse skupaj. Velik je 13,5 cm.

Majhen kotni čopič za obrvi.
Trenutno iz te zbirke meni najljubši...  Je ravno prav majhen za moje obrvi. Na otip deluje trši(predvidevam da zaradi majhnosti in kratkih ščetin), vendar so ščetine zelo mehke. Všeč mi je predvsem to da naredi lepo ravno linijo, točno tam in točno tako kot želim. Velik je 13cm.

Majhen čopič za nanos senčila.
Čopič je okrogel in sama ga uporabljam za poudarjanje gube v veki. Zaenkrat se obnese dokaj vredu in tudi za senčenje mi odgovarja.13 cm

◇ Velik čopič za nanos senčila.
Čopič je večji in sploščen. Mogoče je meni malo prevelik za nanos senčila, tako da raje uporabljam tistega srednje velikosti za  celo veko. Bo tale kar malce počival v škatlici :D Velik je 13,5 cm.

Srednji čopič za nanos senčila
Sama ga uporabljam pri nanosu osnovnega senčila na veko, za katerim kasneje sledi uporaba manjšega čopiča. Velik je 13,2 cm.

Čopič za enakomeren nanos tekoče podlage.
Tudi tale čopič se pridružuje k počitku velikega čopiča za senčila, jaz namreč še vedno ostajam pri moji gobici za nanos tekočega pudra, ki mi trenutno več kot odgovarja. In zdi se mi da s tem čopičem podlage ne nanesem tako enakomerno kot bi želela. Velik je 13,5 cm

Čopič za ustnice.
Ker so moje ustnice majhne in tanjše, mi ta nežen in mehak čopič obvezno priskoči na pomoč pri zabrisanju lip linerja in šminke. Zaenkrat se odreže zelo dobro (nisem zahtevna :P).Velik je 12,5 cm

Čopič za nanos eyelinerja.
Eyelinerja ne uporabljam pogosto, saj se mi zdi da enostavno ne paše na mojo obliko oči, ali pa sama sebe nisem navajena... tako da sem test za tole žal izpustila... Velik je 12,5 cm

Čopič za nanos korektorjev ali šmink
Edini čopič v paketu pri katerem so poskrbeli za pokrovček za to, da se ostali čopiči ne umažejo in zmastijo. Pokrovček je vbistvu tudi še podaljšek čopiča. Sama tale čopič ravno zaradi svoje majhnosti občasno uporabljam za osvetljevanje obrvi in ustnic. Velik je 12,5 cm vendar ima možnost podaljšanja na 18 cm.
































Torej, se obnesejo ? Jaz bi rekla, da ... zaenkrat se :) . Meni se zdijo odlični in zadovoljivi (ne pozabit da nisem ultra poznavalec čopičev za make up) in mislim, da bom večino tudi uporabljala. Za tale denar, se mi zdi, da so me kar prijetno presenetili, saj sem pričakovala dosti slabši izdelek(china shit). Je pa seveda tukaj še dolgoročno gledana kvaliteta...Torej, kaj se bo z njimi zgodilo po redni uporabi?  Resnično ne vem, vendar sem jim pustila možnost, da se mi dokažejo. Zaenkrat mi izgledajo kar kompaktni ... Pustimo se presenetit :)



Nad katerimi čopiči pa se navdušujete ve ? Katere bi definitivno priporočale? In kateri so res vredni svojega denarja ? :) Deli z nami...

Comments

  1. Ful lepo! Dobro izgledajo, čeprav so fake :D.
    Meni so recimo od Essence (une pisane linije) čopiči res super, pa imam tudi kakšne dražje (sigma). :D
    Tako da.. hell yea, grem na ebay pogledat. BTW čudovite fotke <3.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Essence ima lepe čopiče ja, mislim da celo imam enega za ustnice :) Pa je kar super :)

      Delete
  2. Ebay ima včasih res dobre čopiče po zelo nizkih cenah. Izgledajo super mehki in všeč mi je, da je kar velik komplet. Meni so npr. RT Bold Metals "inspired" iz Ebaya super. Zoeva so mi všeč čopiči za oči. E.l.f. ima tudi zanimive...sploh blush brush. Pa Ecotools ima tudi mehke čopiče - sploh za obraz :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaz pa priznam, da me je bilo sprva strah naročiti to iz ebaya :) In sem bila ziher da bo to kar neki cheap crap :P Ampak vidim, da sem se motila. Ooo super! Hvala, bom prečekirala malo :)

      Delete
  3. Ful lepi čopiči, bi jih imela, čeprav so "fake". Jaz niti ne dam toliko na to navsezadnje in še veliko jih je. Super fotke. <3 xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ne da :) Jaz sem malo bila v dvomih zaradi tega.. ampak so me preveč pritegnili pa sem se vdala :) hvalaa <3

      Delete

Post a Comment

back to top