Planter's Mascara Natural & Young

No takole... pa je bil že čas, da od maskar preizkusim še kaj drugega kot pa znamki Essence in Max Factor :) (...saj so bile še druge, vendar sta se tile dve znamki  pri meni najdlje časa obdržali).. Ampak, ker obožujem preizkušanje novih stvari sem bila oh in sploh navdušena, ko sem po pošti prejela maskaro v prisrčni embalaži "Natural & Young" znamke Planter's (dobila sem jo v nagradni igri, ki jo je v sodelovanju z njimi priredila Ninnieboo. Hvalaaa !) Nina me je namreč za maskaro navdušila že v njeni objavi v kateri je zapisala, da je maskara velik približek maskari Dior Show .... Z naročilom maskare sem sicer oklevala, saj jih imam še kar nekaj... But thanks god jo imam sedaj priložnost preizkusiti zastonj. Yaay Me! 






Torej vse lepotičke, ki še ne poznate znamke Planter's...

Planter's je uspešno italijansko podjetje, ki slovi po tradicionalni blagovni znamki "made in Italy."Podjetje s svojimi naravnimi kozmetičnimi izdelki uspešno prodira na širši evropski in svetovni trg. Njihov cilj je trgu ponuditi visokokakovostne izdelke, namenjene "ekološko osveščenim" potrošnikom. Njihovi izdelki so pripravljeni iz skrbno izbranih naravnih sestavin, ki niso testirani na živalih, ter so varni za uporabo na koži.




Pri maskari me je najprej navdušila ta čudovita srčkasta embalaža (oo ja, meni je zelo velik plus če stvar poleg tega, da dobro funkcionira, tudi izgleda dobro...joooj, da ne omenjam koliko nakupov opravim samo zaradi embalaže...hehe). Ja, obožujem fotogenične stvari :) 



Vsebuje: izvleček Aloe Vere Barbadensis, palmin vosek (Carnauba), palmitinsko kislino (iz palminega olja), tokoferol (vitamin E).
NE VSEBUJE PARABENOV, NE VSEBUJE TEKOČEGA PARAFINA, NE VSEBUJE DIŠAV, TESTIRANA NA NIKELJ, OFTAMOLOŠKO TESTIRANO.



Sama imam zelo redke, kratke in nepoudarjene trepalnice, zato je maskara vključena v mojo jutranjo rutino in tale je kot nalašč zame, saj je primerna za redke trepalnice brez volumna. Maskara je prav tako tudi vodoodporna... Juheeej. Še en plus poleg čudovitih sestavin!  Barva je intenzivno črna, je pa primerna tudi za tiste s svetlejšimi in nepoudarjenimi trepalnicami, saj bo odlično poudarila vaš pogled in lepo definirala vaše oči. Maskara me je na prvem dejtu navdušila tudi s tem, da ima ščetine oblikovane tako, da nam trepalnice lepo ločijo in se ne lepijo skupa, pa tudi maže se ne. Krtačka je ravno pravšnje velikosti in predvsem za tiste, ki imamo redke trepalnice. Da ne pozabim povedati še, da je vsebina maskare 12 ml in tega, da jo na www.planters.si dobiš za samo 10€. Super, kajne ? :)

Levo lahko vidite moje trepke brez maskare, na desni fotografiji pa sem uporabila Planter's maskaro Natural & Young. Razlika je očitna :) 

Katere znamke maskar pa uporabljate ve ? In na kaj ste še posebej pozorne ob nakupu nove maskare ? Delite z nami :)

Za konec pa še en velik poljubček za vse bralke/ce! :*


Comments

  1. krasne slikice <3 meni je pa najbolj všeč essence lash princess maskara ta zelena

    ReplyDelete

Post a Comment

back to top