January Wishlist!

Yaay. Končno je tukaj moja prva "wishlista" :) In sicer januarska :D Odločila sem se namreč, da bom vsak mesec objavila kakšne kozmetične produkte si želim v svoji majhni zbirki :) Upam, da mi bo vsake mesec uspelo priti do vsaj ene izmed stvari na sliki(da denarnica ne bo preveč jokala :P), ki jo bom potem testirala in jo seveda v objavi delila z vami...


Tukaj je torej moja januarska lista želja! 

Opisi se nahajajo pod slikco....




Ta inovativni kozmetični pripomoček je nepogrešljiv skozi vse leto. Je pravi koncentrat Aloe Vere in rastlinskih učinkovin. V enem izdelku se torej skrivajo hidratacija, zaščita in obnova. Občutljiva koža, nagnjena k rdečinam in razpokam, se bo v družbi obnovitvene hidratantne kreme iz linije Aloe Vera zagotovo počutila bolje, rezultati bodo vidni že po prvih nanosih. Na spletni strani Fluffy Muffin jo lahko dobiš za 10€


Nežen balzam, obogaten s karitejevim maslom, pomaga navlažiti in polepšati ustnice. Vsebuje izvleček iz višnje iz provansalske regije Luberon. Na spletni strani L'Occitane lahko balzam za ustnice dobiš že za 7,60€.


3. Edward Sccisorhands Collection - senčila za oči
Limited edition senčke za oči iz kolekcije Edward Scissorhand. Kombinacija med temnimi romantičnimi senčkami in pastelnimi pravljičnimi barvami. 

Imena senčk:

Home Sweet Home: matte powder blue

Ice Angel: silvery white with iridescent blue sheen

The Inventor: creamy metallic gunmetal
Suburbia: flirty matte coral, looks darling as a blush too!
Heart-Shaped Cookie: soft matte beige - the perfect blending shade
Castle on the Hill: deep stone brown - the color of a castle’s deteriorating exterior.

Senčke lahko kupiš na Sugar Pill Shop spletni strani za 47€.



Plumper za takojčnje zadovoljsto in dolgoročne rezultate. Serum ki bo postal del vaše dnevne rutike. Občutek mravljinčenja, vam pove, da je učinek dosežen in ustnice postanejo polnejše.

Lip plumper lahko dobiš na spletni strani Too Faced za 25€.

Drage lepotičke, kakšne pa so vaše želje v januarju ? Kaj bi želele dodati v svojo zbirko ? :)




Da boš vedno na tekočem z mojimi objavami, me ne pozabi spremljati tukaj-> Instagram










Comments

  1. Sem imela od Sugarpill senčke, kupila sem jih na black friday sale in... iskreno, jih nisem sploh uporabljala. Sicer so bile OK, ampak spet ne tako zelo OK, sploh za takšno ceno.
    Svetujem Zoeva senčke ;).

    Jaz si wishliste sploh ne upam sestaviti, da mi slučajno ne bi kdo kaj podaril ._. (imam občutek, da imam dovolj stvari)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Resno ? Niso ti vredu ? hmmm zdaj sem pa tudi jaz v dilemi :) Hvala za predlog :) Jaz sem pa na tole komaj spravila samo tolko stvari, ker jih je ogromnotegaa.. kaj vse bi imela... pa že tako imam preveč :) moj mi pravi da kopičim stvari :P hjoooj

      Delete

Post a Comment

back to top